Miért jó a Bag-in-box?

Miért jó a Bag-in-box?

Sokak számára talán még ismeretlen ez a csomagolási forma, pedig érdemes picit barátkozni vele. Néhány éve még mi sem tudtuk volna elképzelni, de a praktikusság győzött, és a külföldi példákból kiindulva Magyarországon is egyre kedveltebb a bag in boxos kiszerelésű bor.

De miért?

  • A bag-in-box egy átlátszó vagy fémgőzölt (metalizált) fóliából készült rugalmas zsák és egy műanyag rugós csap kombinációja, hozzá megfelelő méretű kartondoboz. A zsák fokozatosan zsugorodik össze, ahogy fogy belőle a folyadék, a légmentesen záródó csap pedig megakadályozza, hogy a zsákba levegő jusson. Így lehetséges, hogy a termék felbontott állapotban több hétig is eláll, vagyis  a termék íze és minősége nem változik meg az oxidálódás miatt. (Természetesen javasolt hűtőben tartani.)
  • A termék határozottan környezetbarát. Úgy tervezték, hogy újrahasznosítható legyen: a zsák polietilénből, a doboz pedig hullámkartonból készül.
  • Gazdaságosabb, olcsóbb csomagolás, így természetesen a termék fogyasztói ára is kedvezőbb lesz.
  • Könnyen szállítható, így kifejezetten ajánljuk kirándulásokra, nyaralásokra.
  • Nagyobb kiszerelése miatt a nyári bulik, kerti-partyk remek kísérője, mindenki csapolhatja magának a saját poharába a bort.

Webáruházunkban a Jeges, a Medveálom és a Mici kapható bag in boxos kiszerelésben – 3 és 5 literes változatban.

Scroll to Top