Gyakori kérdések

 

Tudok vásárolni regisztráció nélkül is?

A vásárlás a webáruházban regisztráció nélkül is lehetséges, azonban, ha több alkalommal is szeretne rendelést leadni, praktikus lehet a regisztráció elvégzése. Ezt az első vásárlás során az adatai kitöltése után a „Fiók létrehozása” rubrika bejelölésével, és egy jelszó megadásával teheti meg.

 

Hogyan értesülhetek a legújabb csomagajánlatokról és az akciós ajánlatokról?

Amennyiben felíratkozik ingyenes hírlevelünkre, minden kedvezményről  időben értesül!

 

Bárki vásárolhat?

Webáruházunkban csak olyan személyek vásárolhatnak, akik 18. életévüket betöltötték. A webáruházban történő vásárlás a jelen Általános Szerződési Feltételekben (ÁSZF) meghatározott módon, elektronikus úton leadott megrendeléssel lehetséges. A megrendelés leadásához a Megrendelő részéről szükséges az ÁSZF elfogadásáról és az abban foglaltak szerint a betöltött 18. életévről történő nyilatkozat.

Kérjük, megrendelése leadásakor vegye figyelembe, hogy fiatalkorú nem vehet át olyan rendelést, amelyben szeszesital szerepel, vagyis csomagjának átvételekor a futárszolgálat munkatársának és a Pick Pack Pont alkalmazottjának is meg kell győződnie életkoráról, ehhez kérheti, hogy mutassa meg személyi igazolványát.

 

Hogyan jut el hozzám a csomag?

Szállítással kapcsolatos tudnivalók

Megrendelőink az alábbi szállítási módok közül választhatnak:

 1. Személyes átvétel Villányban

Átvétel helye: Maczkó Borház 7773 Villány, Baross G. u. 73.
Átvétel ideje: nyitva tartási időben, vagy előre egyeztetett időpontban.
Amint a megrendelése átvehető, erről e-mailben értesítjük Önt. Természetesen ebben az esetben szállítási költsége nem lesz.

Amennyiben a személyes átvételi módot választja, a 2001. évi CVIII. törvény (az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről) alapján, az ugyanúgy elektronikus kereskedelemnek minősül, így a vevőt ugyanolyan jogok illetik meg, mintha nem személyes átvétellel kérte volna a terméket.

 1. Sprinter futárszolgálattal történő házhozszállítás – Magyarország területén.

Az Ön által megrendelt csomagot a megrendelés visszaigazolásától számított legkésőbb 3 munkanapon belül átadjuk a futárszolgálatnak, a futár az átvett csomagot legkésőbb az átvételtől számított 2 munkanapon belül kézbesíti. A csomagokat a futárszolgálat hétköznap 8-18 óra között kézbesíti, szombaton és vasárnap nincs kiszállítás.

Kérjük, figyeljen rá, hogy pontos szállítási adatokat adjon meg, illetve, ha megrendelését nem lakóhelyére kérte – hanem például munkahelyére – úgy tüntesse fel a szállítási címen lévő lakó nevét vagy intézmény nevét is!

A megrendelt csomag átvétele előtt kérjük, hogy a futárszolgálat munkatársával együtt vizsgálják meg a csomagot, hogy nem sérült-e. Ha nem találja rendben a szállítmányt, kérjük, ne írja alá az átvételi elismervényt, és ne vegye át a csomagot! Töltse ki a futárnál található jegyzőkönyvet, és kérjük felénk is jelezze problémáját! Utólagos reklamációt a csomag fizikai sérüléséről jegyzőkönyv nélkül nem áll módunkban elfogadni.

A futárszolgálattal történő házhozszállítás díjai a következők:

1-11 palack bor vásárlása esetén a szállítás díja 1990 Ft, SPRINTER futárszolgálattal.
12 palack, vagy ennél több palack bor vásárlása esetén a házhozszállítás díja 1499 Ft.
A szállítás díja az ÁFA-t tartalmazza.

3. MPL futárszolgálattal történő házhozszállítás – Magyarország területén.

 • Háznál történő kézbesítés esetén: 0-10 kg-ig bruttó 2990 Ft/db.
 • Háznál történő kézbesítés esetén: 10-20 kg-ig bruttó 3990 Ft/db.
 • Háznál történő kézbesítés esetén: 20-40 kg-ig bruttó 5990 Ft/db.

A szállítás díja az ÁFA-t tartalmazza.

A szállítási díjról a számlát csomagjában találja.

A megrendelt termék(ek)et a webáruház működtetője köteles futárszolgálat útján a megjelölt szállítási címre eljuttatni, amennyiben a termékek vételára kiegyenlítésre került – kivétel amikor a futárnál történő utánvétes vásárlást választja a megrendelő. Amennyiben a megrendelés vagy annak egy része valamilyen okból nem, vagy csak egy későbbi időpontban teljesíthető, arról a webáruház működtetője köteles telefonon vagy e-mailben tájékoztatni a megrendelőt. Megrendelő köteles a megrendelt termékeket az általa megadott szállítási címen átvenni, a termék(ek) vételárát és a szállítási költséget a kiválasztott fizetési módon megfizetni.

A Megrendelő hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei minden esetben Megrendelőt terhelik. A Termék újraküldését minden esetben előre utalás esetén biztosítjuk.

 

Szállítmányozási partnereink:

SPRINTER FUTÁRSZOLGÁLAT KFT., MPL

 

4. Pick PackPont-on történő átvétel

A Pick Pack Pont-szolgáltatás költség- és idő hatékony kézbesítési megoldást kínál az online vásárlók számára. Ügyfeleink kényelmesen, és gyorsan vehetik át rendeléseiket, igazodva napjuk menetéhez.

A 240 településen található több mint 700 pont között találják az Inmedio és a Relay üzleteket. –Előbbiek megtalálhatóak a bevásárlóközpontokban, hipermarketekben, nagyvárosaink sétálóutcáin, míg utóbbiak a főbb közlekedési csomópontoknál mint például a MÁV, BKV, Volán társaságok, vagy a Budapest Airport területén. Továbbá az autóval közlekedők számára kitűnő lehetőséget teremtenek a csomagátvételre a MOL, OMV, Avanti és Avia töltőállomások. Hálózatuk részét képezik a Playersroom, Sportfactory, valamint Playmax üzletek is, melyek megtalálhatóak minden nagyobb plázában és bevásárlóközpontban. Szintén Pick Pack Pont partnerek a Coop hálózat boltjai.

Az átvevőpontok teljes listáját az alábbi linken érheti el: http://www.pickpackpont.hu/#map

Hogyan működik?

Vásároljon interneten terméket, majd a kézbesítési opciók során válassza ki a legközelebbi Pick PackPont-ot! Figyelem! Pick Pack Pontra maximum 20 kg össztömegű csomagot kérhet, azaz legfeljebb 15 db normál(0,75l-es) vagy 8 db Magnum(1,5l-es) palackot.

A rendelést követően  e-mail üzenetben értesítést küldünk arról, hogy mikor adja át a csomagot a Pick Pack Pont logisztika részére.

A csomag útját nyomon követheti a webáruház által megadott azonosító kód/csomagszám megadásával.

Értesítést kap, amikor a csomagja megérkezik a választott Pick Pack Pontra.

A csomag átvételére 5 naptári nap áll rendelkezésére.

A Pick Pack pontra kért szállítás díjai:
1-11 palack bor vásárlása esetén a szállítás díja egységesen 1290 Ft.
12 palack bor vásárlása esetén a szállítás díja 999 Ft.
A szállítás díja az ÁFA-t tartalmazza.
A szállítási díjról a számlát csomagjában találja.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az átvevőnek a csomag átvételét bizonyító aláírás előtt be kell mutatnia a személyazonosságát igazoló hatósági igazolványát (személyi igazolvány, jogosítvány vagy útlevél), továbbá a hatályos rendeletek szerint amennyiben a csomagot nem a címzett veszi át, úgy közölni kell az átvétel jogcímét is. Abban az esetben, ha a címzett helyett meghatalmazott veszi át a csomagot, akkor két tanú aláírásával ellátott meghatalmazás bemutatása szükséges a Pick Pack Pont átvételi ponton.

 

Mennyi a szállítás díja?

Sprinter futárszolgálattal történő házhozszállítás díjai a következők:
1-11 palack bor vásárlása esetén a szállítás díja Sprinter futárszolgálattal 1990 Ft.
12 palack, vagy ennél több palack bor vásárlása esetén a szállítás 1499,-.
A szállítás díja az ÁFA-t tartalmazza.

MPL futárszolgálattal történő házhozszállítás díjai a következők:

 • Háznál történő kézbesítés esetén: 0-10 kg-ig bruttó 2990 Ft/db.
 • Háznál történő kézbesítés esetén: 10-20 kg-ig bruttó 3990 Ft/db.
 • Háznál történő kézbesítés esetén: 20-40 kg-ig bruttó 5990 Ft/db.

A szállítás díja az ÁFA-t tartalmazza.

A Pick Pack pontra kért szállítás díjai:

1-11 palack bor vásárlása esetén a szállítás díja egységesen 1290 Ft.
12 palack bor vásárlása esetén a szállítás díja 999 Ft.
A szállítás díja az ÁFA-t tartalmazza.

 

Hogyan fizethetek a webáruházban?

Fizetési módok

Webáruházunkban történt várárlásainál az alábbi fizetési lehetőségek közül választhat:

 • Banki átutalás

A megrendelése visszaigazolásában küldünk Önnek egy rendelésszámot – kérjük, ezt a számot átutalásának közlemény rovatában tüntesse fel! Amint az összeg a bankszámlánkon jóváírásra került, csomagját átadjuk a futárszolgálatnak.

Az összeget a következő számlára utalhatja:

Bank neve: Unicredit Bank

Kedvezményezett: Remetevin Kft.

Bankszámlaszám: 10918001-00000085-06310009

Közlemény: RENDELÉSSZÁM

 • Bankkártyás fizetés

Megrendelése árát bankkártyával is fizetheti. A Paylike rendszer Magyarországon jól ismert bankkártyás online fizetés, amely a szolgáltató (PAYLIKE) oldalán történik. A Paylike rendszere megfelel a legmodernebb biztonsági elvárásoknak (3D Secure, Verifiendby Visa).

A Pénztár oldalon a bankkártyás fizetési lehetőség kiválasztása után a rendszer a paylike fizetési oldalára navigál, ahol a kártya adatok megadása után a kifizetés teljesíthető.

Ha további információra van szüksége a bankkártyás fizetéssel kapcsolatban, látogasson el a www.paylike.hu weboldalra!

 • Utánvétel

Lehetősége van a megrendelés értékét átvételkor a futárnak, vagy a Pick Pack Ponton dolgozó alkalmazottnak fizetni. Az utánvét díja 590 Ft.

 • Készpénzes vagy bankkártyás fizetés személyes átvétel esetén

Amennyiben csomagját villányi borozónkban veszi át, lehetősége van a vételárat készpénzzel vagy bankkártyával is kiegyenlíteni.

Kit hívhatok fel, ha segítséget szeretnék kérni a rendeléssel kapcsolatban?

Elérhetőségeink:

Észrevételeivel, kérdéseivel, esetleges panaszával keressen minket az alábbi elérhetőségeinken!

Postacímünk: Remetevin Kft.
7773 Villány, Petőfi S. u. 49.
Telefonszámunk: 70/337-9870
E-mail címeink: info@maczkorobert.hu, webshop@maczkorobert.hu

 

Hogyan tudom beváltani a kuponomat?

Amennyiben rendelkezik webáruházunkban felhasználható kuponnal, a kosár és a pénztár oldalon a kuponkód rubrikába írhatja be a kódot és a kupon beváltása gombra kattintva aktiválhatja.

 

Mit kell tennem, ha a csomagom megsérült?

A megrendelt csomag átvétele előtt kérjük, hogy a futárszolgálat munkatársával együtt vizsgálják meg a csomagot, hogy nem sérült-e. Ha nem találja rendben a szállítmányt, kérjük, ne írja alá az átvételi elismervényt, és ne vegye át a csomagot! Töltse ki a futárnál található jegyzőkönyvet, és kérjük felénk is jelezze problémáját! Utólagos reklamációt a csomag fizikai sérüléséről jegyzőkönyv nélkül nem áll módunkban elfogadni.

Scroll to Top