Borkóstolók

Szívesen találkoznál a borásszal? Szívesen részt vennél egy kötetlen beszélgetésen, ahol megkérdezheted, hogyan született a logónk, miért Mici a Mici, vagy hogyan születik meg egy házasítás, milyen volt az évjárat, esetleg csak azt, nekünk melyik a kedvenc fajtánk?

Általában hétvégéken - vagy előre egyeztetett időpontban egyéb időpontban is -  részt vehettek nálunk vezetett borkóstolókon.
A következő kóstolók időpontjáról telefonon érdeklődhettek a 70/337-9870-es telefonszámon.

 

Három kóstolósort ajánlunk, amelyekből választhattok:

ALAPOZÓ KÓSTOLÓSOR:

Bevezetés a villányi borok világába, ismerkedés pincészetünkkel. A kóstolósorban főként a könnyed, gyümölcsös fajták szerepelnek, melyek azoknak is érthetőek, akik nem járnak rendszeresen borbemutatókra. 5 tételből álló kóstoló, a program hossza körülbelül 1 óra.

PRÉMIUM KÓSTOLÓSOR

Frissek és nagyobbak, könnyed és testesebb borok egy sorban. A Prémium kóstolósorunkban két fehér, egy rozé, és négy vörösborunkat ismerhetitek meg, megmutatva ezzel Villány sokszínűségét, pincészetünk ízlésvilágát. A sorban classicus és prémium borok is szerepelnek. A kóstoló körülbelül 1,5 óra.

PINCESOR KÓSTOLÓ

Pincészetünk aktuális borválasztékát bemutató kóstoló, a teljes kínálatunkból, körülbelül 10-11 fajtával. A bemutató átfogó kép ad a borvidékről, Villányról, pincészetünkről. Ajánljuk gyakorlottabb borismerőknek, azoknak, akik nem először vesznek részt borbemutatón, illetve lelkes kezdőknek, akik kíváncsiak ránk és borainkra. A kóstolósorban megtaláljuk a friss fehéreket és a rozét éppúgy, mint a könnyed vöröseket, valamint évjáratos zászlósborainkat.

borkóstoló borok

A BORKÓSTOLÓK MELLÉ BORKORCSOLYA AJÁNLATUNK:

700 Ft/fő (bagett és házi sajtok)

Választhattok étlapunkról is kísérőt a borok mellé:
Házi sajtválogatás - 4 féle sajtból, olívával
Snack válogatás - házi sajttal, sonkával, olívával és sós ropogóssal
Libazsíros kenyér lilahagymával, paprikával, paradicsommal
Kacsatepertő krémes kenyér lilahagymával

Sajtválogatás

VÁRUNK SZERETETTEL…

Vezetett borkóstolóinkra előzetes bejelentkezés szükséges. Ha időpontot szeretnél egyeztetni, vagy borkóstolókkal kapcsolatos kérdésed van, keress minket a 70-337-9870-es telefonszámon, vagy e-mailben az info@maczkorobert.hu címen!