Borkóstolók

Előre egyeztetett időpontban az alábbi borkóstolókból választhatnak a Maczkó borok iránt érdeklődők. Egész évben nyitva tartó borozónkban végigkóstolhatjátok aktuális borkínálatunkat, vagy felkereshetitek pincéinket is, ahol a hordók társaságában kóstolgathattok a különféle évjáratok borai közül. A kóstolók mellé különféle borkorcsolyákat is kínálunk. A részletekről érdeklődj a 70/337-9870-es telefonszámon, vagy az info@maczkorobert.hu e-mail címen.

Ha a borozónkat választjátok, az alábbi kóstolósorok közül választhattok:

Alapozó kóstolósor:

Bevezetés a villányi borok világába, ismerkedés pincészetünkkel. A kóstolósorban főként a könnyed, gyümölcsös fajták szerepelnek, melyek azoknak is érthetőek, akik nem járnak rendszeresen borbemutatókra. 

Prémium kóstolósor

Frissek és nagyobbak, könnyed és testesebb borok egy sorban. A Prémium kóstolósorunkban két fehér, egy rozé, és négy vörösborunkat ismerhetitek meg, megmutatva ezzel Villány sokszínűségét, pincészetünk ízlésvilágát. 

Pincesor kóstoló

Pincészetünk aktuális borválasztékát bemutató kóstoló, a teljes kínálatunkból, körülbelül 10-11 fajtával. A bemutató átfogó kép ad a borvidékről, Villányról, pincészetünkről. Ajánljuk gyakorlottabb borismerőknek, azoknak, akik nem először vesznek részt borbemutatón, illetve lelkes kezdőknek, akik kíváncsiak ránk és borainkra. A kóstolósorban megtaláljuk a friss fehéreket és a rozét éppúgy, mint a könnyed vöröseket, valamint zászlósborainkat.

A borkóstolók mellé borkorcsolya ajánlatunk:

700 Ft/fő (bagett és házi sajtok)

Választhattok étlapunkról is kísérőt a borok mellé:
Házi sajtválogatás – 4 féle sajtból, olívával
Snack válogatás – házi sajttal, sonkával, olívával és sós ropogóssal
Libazsíros kenyér lilahagymával, paprikával, paradicsommal
Kacsatepertő krémes kenyér lilahagymával

VÁRUNK SZERETETTEL…

Vezetett borkóstolóinkra előzetes bejelentkezés szükséges. Ha időpontot szeretnél egyeztetni, vagy borkóstolókkal kapcsolatos kérdésed van, keress minket a 70-337-9870-es telefonszámon, vagy e-mailben az info@maczkorobert.hu címen!