Akció!

Party-Pakk Extra

Original price was: 26,280 Ft.Current price is: 23,280 Ft.

Könnyed, gyümölcsös jellegű borok az újabb évjáratokból, extra kiszerelés az extra nagy partihoz 🙂

3 palack Jeges 2023 – illatos, friss fehér házasítás, fröccsnek is kiváló
3 palack Chardonnay 2023 – gazdag zamatú bor aperitifnek, tengergyümölcseihez, könnyű fehérhúsos ételekhez.
3 palack Medveálom rozé 2023 – könnyű, üde rozé
3 palack Siller 2022

Party Csomag extra kiszerelés az extra nagy partihoz …


Vélemények

T Cím! Igen megérkezett a csomagom. Ebben 2 Party csomagot rendeltem. Én a száraz vörösbort szeretem így Mici márka nagyon kedvemre való, a feleségem a könnyű rose híve a Medveálom ténylegesen egy álom lett. Mindketten megkóstoltuk a fehér Jeges-t is az is kellemes izzel bír. Egyszóval biztos vevők maradunk, és szeretnénk ebben az évben személyesen is eljutni Önökhöz illetve Villányba. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk a Maczkó-borokat.

Kedves Mackó Pincészet! Megérkezett a Partycsomagotok a múlt héten és a fehér valamint a vörös borotok került kóstolásra. Szeretném megjegyezni, hogy rég nem volt szerencsém ennyire finom üde friss kellemes gyümölcsös fehérborhoz mint a Jeges 2020... Egyszerűen mennyei volt. A Mici 2018 szintén megfelelt a leírásnak és valóban egy kellemes, könnyű, beszélgetős bort kóstolhattunk. Köszönöm szépen az ízélményeket!

Kedvenc csomagom! Mindhárom bor hibátlan!

L. Bence

Mivel egyik bort sem ismertem, nagy várakozással bontottuk fel őket. Kellemesen csalódtam mindegyik fajtában! Kaptam/kaptunk egy igazi élményt.

Szuper a kiszolgálás, a borok, a design. Ezért szeretjük. Jók a csomagkedvezmények is 🙂

Tamás

Nagyon kellemes, szép borokat kóstolhattam mindhárom rendelésem után (Party, Jeges és Chardonnay), gratulálok és köszönöm.

Zoltán

Programok a borvidéken

Programok a borvidáken

ODAFIGYELÉS, KÖVETKEZETESSÉG…

A hely kiváló adottságait kihasználva, hozzáértéssel, odafigyeléssel és törődéssel készülnek évről-évre a Maczkó-borok. A borvidék főként vörösborairól ismert, fajtáink között szerepel a portugieser, zweigelt, blauburger, pinot noir, merlot, cabernet sauvignon, kékfrankos és cabernet franc. Fehér fajtáink az olaszrizling és a chardonnay. Célunk évről-évre több prémium kategóriás bor készítése, és annak bizonyítása, hogy Villányban is készíthetők olyan borok, melyek a világon bárhol megállják a helyüket. A borversenyeken elért Nagy Arany és Arany érmek megerősítenek abban, hogy jó úton járunk és ezt az utat kell folytatnunk. 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Adatkezelési tájékoztató

Elérhetőségek

– BOROZÓ –
Maczkó Róbert Pincészete
7773 Villány, Baross G u. 73.
+36-70/337-9870

Scroll to Top