Jeges 2022

1690 Ft/palack  

Űrtartalom: 0,75l
Frissítő bor ropogós savakkal, friss gyümölcsökkel – szomjoltónak. Ebben az évben olaszrizling, pinot blanc és chardonnay borok házasítása. Majdnem JEGES-en fogyasztva ajánlom!

Karton (6 palack) vásárlása esetén 10% kedvezményt adunk!

Leírás

750ml
Magyar termék.
Termelte: Remetevin Kft. H-7773 Villány, Petőfi S. u. 49.
Számára palackozta: H-0162
Alkoholtartalom: 12%
FHE: JXAF
A bor kén-dioxidot tartalmaz.


Vélemények

Első rendelésem volt a borászattól, valamiért bizlamat szavaztam 12 palacknak. A Jeges cuvee-vel kezdtem, nagyon jól sikerült - már amennyire értek hozzá. Gratulálok.

Gábor

A Jeges különleges friss, gyümölcsös ízélmény és valóban szinte jegesen az igazi, rögtön rendeltem a party csomagból 2 kartont, mert a rozé is érdekel.

Erika

Fantasztikusan megszerettük a Jegest, könnyed, simogató, zamatos.  A fehér borok rajongójaként szerelmese lettem ennek a bornak. Ezért mostani rendelésünk során más fehér borokat is megkóstolunk. Köszönöm! Mindenkinek jó szívvel ajánlom.

Krisztina

Kedves Mackó Pincészet! Megérkezett a Partycsomagotok a múlt héten és a fehér valamint a vörös borotok került kóstolásra. Szeretném megjegyezni, hogy rég nem volt szerencsém ennyire finom üde friss kellemes gyümölcsös fehérborhoz mint a Jeges 2020... Egyszerűen mennyei volt. A Mici 2018 szintén megfelelt a leírásnak és valóban egy kellemes, könnyű, beszélgetős bort kóstolhattunk. Köszönöm szépen az ízélményeket!

Hihetetlenül cuki címke és kiváló bor!

A. Attila

Igen! Lehet jó fehérbort találni Villányban!

Petra

A kedvenünk! Friss, gyűmölcsös, legjobb fröccs alapanyag!

Máté

A rozé és a Jeges a nyár kedvencei! Köszönjük!

K. Attila

További információk

Tömeg 1200 g