Maczkó borház

Villány főutcáján, közvetlenül a történelmi pincesoron található borozónk, ahol egész évben találkozhattok velünk és borainkkal.

Gyertek be hozzánk, ha erre jártok, kóstoljátok meg libazsíros vagy tepertőkrémes kenyerünket, kemencés lepényünket és házi sajtjainkat. Étlapunkon elsősorban borkorcsolyákat találtok, melyek remek kiegészítői egy-egy délutáni-esti borozós beszélgetésnek.

Rendezvényekkor  – vagy előzetes egyeztetés alapján – meleg ételek közül is választhattok, mint például a kemencés sültek, pincepörkölt vagy a grill ételek.

Ha már tudjátok az érkezésetek időpontját, érdemes asztalt foglalni, hogy biztosan legyen helyetek!

Asztalfoglalás: 70/337-9870

Borozónkban természetesen megtaláljátok teljes borkínálatunkat, így lehetőségetek van megismerni az újdonságokat is, vagy megkóstolni üzletekben nem forgalmazott tételeket is. Hétvégente részt vehettek vezetett borkóstolókon is, melyekre előzetesen a 70/337-9870-es telefonszámon jelentkezhettek.

Boraink mellett találtok nálunk vásárfiát is: megvásárolhatók házi szörpjeink, lekvárjaink, válogathattok sós és édes csipegetnivalók közül, és persze itt biztosan kaptok Maczkós poharat, kitűzőt, fülbevalót, hűtőmágnest, stb…Borozónkba bicajt és kutyust is behozhattok.

Maczkó borház nyitva

Mikor jártál nálunk utoljára?

2020-ban nagy álmunk vált valóra, amikor átépítettük borozónkat. Hatalmas fedett teraszunkon ma már forró napsütésben, szélviharban vagy szakadó esőben is tudunk Titeket a kertben vendégül látni.

Helyünk is több lett, de ha ragaszkodsz a kedvenc asztalodhoz, vagy a hintához, szólj időben, mert – különösen hétvégén – így is megtelik az udvar.

A hűvösebb időkre is gondoltunk: lehajtható, átlátszó ponyva került a terasz nyitott oldalfalára, és két erős teraszfűtő a falakra, melyeknek köszönhetően egész évben üldögélhetünk kedvenc helyünkön.

Vélemények

Tisztelt Maczkó Pincészet! Köszönöm a megkeresést, már régóta fogyasztom a boraikat. Először a rozét kóstoltam meg és azt rendszeresen vásároltam, a tavalyi évben egy kicsit elkalandoztam a vörösborok felé is. Nagyon szeretem a Cuvée borokat, így örömmel kóstoltam meg a Kismedvét, Nagymedvét és a Redyt. A Nagymedve igazi kedvenc lett, testes, finom bor, a másik kedvenc a Redy, ez egy nagyon üde bor számomra, olyan mint egy Bud Spencer film – mindig szívesen nézem-iszom meg. A 2020-as Rozé szerintem nagyon friss-gyümölcsös lett ez is nagy kedvenc. A jegest is szeretem, de a Rozé jobban ízlik a friss borok közül. A Micihez szerintem még nem vagyok elég érett, hogy megértsem és vár még rám egy palack Chardonnay itthon, azt még nem kóstoltam. Összességében gratulálok a boraikhoz, nagyon tetszett amikor utoljára Önöknél járta a kiülős rész. A régi kis borozónak is volt hangulata, de ott sokan nem fértek be sajnos. Csak így tovább, én nagyon drukkolok a kedvenc Villányi Pincészetemnek a továbbiakban is.

Zoltán

Rendszeresen visszajárunk Maczkóékhoz Villányba. Egy ideje sajnos nem mehetünk, ezért rendeltünk csomagot. A kiváló borok mellett a barátságosságuk miatt szeretjük nagyon.  

Imó
Scroll to Top