Maczkó borház

Villány főutcáján, közvetlenül a történelmi pincesoron található borozónk, ahol egész évben találkozhattok velünk és borainkkal.

Gyertek be hozzánk, ha erre jártok, kóstoljátok meg libazsíros vagy tepertőkrémes kenyerünket, kemencés lepényünket és házi sajtjainkat. Étlapunkon elsősorban borkorcsolyákat találtok, melyek remek kiegészítői egy-egy délutáni-esti borozós beszélgetésnek.

Rendezvényekkor  - vagy előzetes egyeztetés alapján - meleg ételek közül is választhattok, mint például a kemencés sültek, pincepörkölt vagy a grill ételek.

Ha már tudjátok az érkezésetek időpontját, érdemes asztalt foglalni, hogy biztosan legyen helyetek!

Asztalfoglalás: 70/337-9870

Maczkó borház nyitva

Borozónkban természetesen megtaláljátok teljes borkínálatunkat, így lehetőségetek van megismerni az újdonságokat is, vagy megkóstolni üzletekben nem forgalmazott tételeket is. Hétvégente részt vehettek vezetett borkóstolókon is, melyekre előzetesen a 70/337-9870-es telefonszámon jelentkezhettek.

Boraink mellett találtok nálunk vásárfiát is: megvásárolhatók házi szörpjeink, lekvárjaink, válogathattok sós és édes csipegetnivalók közül, és persze itt biztosan kaptok Maczkós poharat, kitűzőt, fülbevalót, hűtőmágnest, stb...Borozónkba bicajt és kutyust is behozhattok.