Akció!

Party Csomag

9,660 Ft

Könnyed, gyümölcsös jellegű borok az újabb évjáratokból, és mindjárt kettő palack mindegyikből, hogy a party sokáig tartson 🙂

  • Jeges 2022 – illatos, friss fehér házasítás, fröccsnek is kiváló
  • Medveálom rozé 2022 – könnyű, üde rozé
  • MiCI 2021 – Egy igazán könnyed, gyümölcsös, beszélgetős vörösbor
1 palack bor

Leírás

Party Csomag a kerti partihoz most akciós áron!

Rendelj 2 Party Csomagot május 18-31-ig

19.320 Ft helyett 17.990 Ft-ért!   

Akció! Vásárolj kettő Party csomagot kedvezményes áron!


Vélemények

T Cím! Igen megérkezett a csomagom. Ebben 2 Party csomagot rendeltem. Én a száraz vörösbort szeretem így Mici márka nagyon kedvemre való, a feleségem a könnyű rose híve a Medveálom ténylegesen egy álom lett. Mindketten megkóstoltuk a fehér Jeges-t is az is kellemes izzel bír. Egyszóval biztos vevők maradunk, és szeretnénk ebben az évben személyesen is eljutni Önökhöz illetve Villányba. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk a Maczkó-borokat.

Kedves Mackó Pincészet! Megérkezett a Partycsomagotok a múlt héten és a fehér valamint a vörös borotok került kóstolásra. Szeretném megjegyezni, hogy rég nem volt szerencsém ennyire finom üde friss kellemes gyümölcsös fehérborhoz mint a Jeges 2020... Egyszerűen mennyei volt. A Mici 2018 szintén megfelelt a leírásnak és valóban egy kellemes, könnyű, beszélgetős bort kóstolhattunk. Köszönöm szépen az ízélményeket!

Kedvenc csomagom! Mindhárom bor hibátlan!

L. Bence

Mivel egyik bort sem ismertem, nagy várakozással bontottuk fel őket. Kellemesen csalódtam mindegyik fajtában! Kaptam/kaptunk egy igazi élményt.

Szuper a kiszolgálás, a borok, a design. Ezért szeretjük. Jók a csomagkedvezmények is 🙂

Tamás

Nagyon kellemes, szép borokat kóstolhattam mindhárom rendelésem után (Party, Jeges és Chardonnay), gratulálok és köszönöm.

Zoltán

További információk

Tömeg 7200 g