Medveálom csomag

14,990 Ft

– 1 palack Medveálom rozé 2023 (750 ml)
– 1 üveg Maczkó fahéjas szilva szörp (500 ml)
– 1 Medveálom borlekvár (212 ml)
– 1 Maczkó vörösboros chiliszósz (40 ml)
– 1 szőlőmag olaj (100 ml)
– 1 díszdoboz

Elfogyott

Medveálom csomag tartalma:

1 palack Medveálom rozé 2023

FAHÉJAS SZILVA SZÖRP:
Összetevők: szilva, cukor, fahéj, víz. Nem tartalmaz tartósítószert, zselésítőt,
aromát, egyéb hozzáadott adalékot.
Minőségét megőrzi: 18 hónapig
Tárolás: fogyasztásig hűvös helyen, felbontás után hűtőben tartandó!
Nettó tömeg: 500 ml
Készítette: Remetevin Kft. 7773 Villány, Petőfi S.u.49.
Telephely: 7773 Villány, Baross G. u. 73.
Helyben készült termék.

MEDVEÁLOM BORLEKVÁR:
Készült: Medveálom rozé cuvée (KILW), víz, cukor, vaníliás cukor, citrom,
citromsav. Agaragarral sűrítve.
Ként tartalmaz. Glutént és alkoholt tartalmazhat.
Minőségét megőrzi: 18 hónapig
Tárolás: Fogyasztásig hűvös helyen, felbontás után hűtőben tartandó!
Készítette: Remetevin Kft. Villány Petőfi S.u.49.
Telephely: Villány Baross G. u. 73. Helyben készült termék.
Kiszerelés: 212 ml

VÖRÖSBOROS CHILISZÓSZ:
Összetevők: kápia paprika, hagyma, aszalt szilva, Fatalii chili, Maczkó Merlot
vörösbor, balzsam ecet, fokhagyma, cukor, kukorica keményítő, só, fűszerek.
Készítette: Molnár Péter Bóly
Nettó térfogat: 40 ml
Minőségét megőrzi: 1 évig

SZŐLŐMAG OLAJ:
Összetevők: szőlőmag olaj. Hidegen sajtolt, hígítatlan olaj.
Tárolás: hűvös helyen, zárt kupakkal. Hűtőben tárolva az olaj zavarossá válhat,
de ez nincs hatással a termék minőségére.
Forgalmazza: Farkas Péter e.v. 7623 Pécs Szendrey Júlia u. 20/2.
Zellert, mustármagot, diót, szezámmagot és mandulát felhasználó üzemben
készült.
Felhasználási javaslat: napi egy teáskanál (2ml) önmagában fogyasztva vagy
salátába keverve.
Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!
Kiszerelés: 100 ml

Programok a borvidéken

Programok a borvidáken

ODAFIGYELÉS, KÖVETKEZETESSÉG…

A hely kiváló adottságait kihasználva, hozzáértéssel, odafigyeléssel és törődéssel készülnek évről-évre a Maczkó-borok. A borvidék főként vörösborairól ismert, fajtáink között szerepel a portugieser, zweigelt, blauburger, pinot noir, merlot, cabernet sauvignon, kékfrankos és cabernet franc. Fehér fajtáink az olaszrizling és a chardonnay. Célunk évről-évre több prémium kategóriás bor készítése, és annak bizonyítása, hogy Villányban is készíthetők olyan borok, melyek a világon bárhol megállják a helyüket. A borversenyeken elért Nagy Arany és Arany érmek megerősítenek abban, hogy jó úton járunk és ezt az utat kell folytatnunk. 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Adatkezelési tájékoztató

Elérhetőségek

– BOROZÓ –
Maczkó Róbert Pincészete
7773 Villány, Baross G u. 73.
+36-70/337-9870

Scroll to Top