Tisztelt Maczkó Pincészet! Köszönöm a megkeresést, már régóta fogyasztom a boraikat. Először a rozét kóstoltam meg és azt rendszeresen vásároltam, a tavalyi évben egy kicsit elkalandoztam a vörösboro...
Read More
Szép csomagolásban érkezett a bor. Aznap este már fel is bontottuk az egyik palackot.Nagyon finom volt. Megérte az árát.
Read More
Rendszeresen visszajárunk Maczkóékhoz Villányba. Egy ideje sajnos nem mehetünk, ezért rendeltünk csomagot. A kiváló borok mellett a barátságosságuk miatt szeretjük nagyon.  
Read More
Nagyon finom a  bor. Kellemes, nagyon igényes. Màskor is fogok rendelni.
Read More
Mici "néni" a család kedvence. Bársonyos "keze" simogató. Rubinpiros ajakát naponta csókolnám, de inkább csillogó pohárba töltöm a nemes nedűt. Hétvégére a lányomat és családját leptem meg egy palackk...
Read More
Mint az ezt megelőző alkalommal, a szállítás most is gyorsan és a várt tartalommal érkezett. Imádjuk a pincészet borait, melyeket személyesen is megkóstoltunk helyben, Villányban!
Read More
Első rendelésem volt a borászattól, valamiért bizlamat szavaztam 12 palacknak. A Jeges cuvee-vel kezdtem, nagyon jól sikerült - már amennyire értek hozzá. Gratulálok.
Read More
T Cím! Igen megérkezett a csomagom. Ebben 2 Party csomagot rendeltem. Én a száraz vörösbort szeretem így Mici márka nagyon kedvemre való, a feleségem a könnyű rose híve a Medveálom ténylegesen egy álo...
Read More
A Jeges különleges friss, gyümölcsös ízélmény és valóban szinte jegesen az igazi, rögtön rendeltem a party csomagból 2 kartont, mert a rozé is érdekel.
Read More
Kellemes, remek borok. A "málnás" roze különösen nagy kedvenc minálunk
Read More