SP Testimonials

Tisztelt Maczkó Pincészet! Köszönöm a megkeresést, már régóta fogyasztom a boraikat. Először a rozét kóstoltam meg és azt rendszeresen vásároltam, a tavalyi évben egy kicsit elkalandoztam a vörösborok felé is. Nagyon szeretem a Cuvée borokat, így örömmel kóstoltam meg a Kismedvét, Nagymedvét és a Redyt. A Nagymedve igazi kedvenc lett, testes, finom bor, a másik […]

Read More »

Szép csomagolásban érkezett a bor. Aznap este már fel is bontottuk az egyik palackot.Nagyon finom volt. Megérte az árát.

Read More »

Rendszeresen visszajárunk Maczkóékhoz Villányba. Egy ideje sajnos nem mehetünk, ezért rendeltünk csomagot. A kiváló borok mellett a barátságosságuk miatt szeretjük nagyon.  

Read More »

Mici “néni” a család kedvence. Bársonyos “keze” simogató. Rubinpiros ajakát naponta csókolnám, de inkább csillogó pohárba töltöm a nemes nedűt. Hétvégére a lányomat és családját leptem meg egy palackkal.

Read More »

Mint az ezt megelőző alkalommal, a szállítás most is gyorsan és a várt tartalommal érkezett. Imádjuk a pincészet borait, melyeket személyesen is megkóstoltunk helyben, Villányban!

Read More »

Első rendelésem volt a borászattól, valamiért bizlamat szavaztam 12 palacknak. A Jeges cuvee-vel kezdtem, nagyon jól sikerült – már amennyire értek hozzá. Gratulálok.

Read More »

T Cím! Igen megérkezett a csomagom. Ebben 2 Party csomagot rendeltem. Én a száraz vörösbort szeretem így Mici márka nagyon kedvemre való, a feleségem a könnyű rose híve a Medveálom ténylegesen egy álom lett. Mindketten megkóstoltuk a fehér Jeges-t is az is kellemes izzel bír. Egyszóval biztos vevők maradunk, és szeretnénk ebben az évben személyesen

Read More »

A Jeges különleges friss, gyümölcsös ízélmény és valóban szinte jegesen az igazi, rögtön rendeltem a party csomagból 2 kartont, mert a rozé is érdekel.

Read More »

Scroll to Top