ÚJ BUNDÁBAN…

Megújult a Maczkó Pincészet arculata

Vállalkozásunk 20 éves évfordulója alkalmából elérkezettnek láttuk az időt, hogy megújuljunk.

2015 – az új arculat éve lett pincészetünknél.
Ennek első lépéseként új logót terveztettünk. Az volt az elképzelésünk, hogy borászatunk jelképében jelenjen meg a nevünk, éppúgy, mint az, hogy mivel foglalkozunk. Sok-sok ötlet, és hosszas rajzolgatások után elkészült az új mesterségünk címere, mely azóta nem győzi gyűjteni az elismerő szavakat. Szeretjük, mert minden benne van, egyszerű és mosolyt csal az arcokra.

új arculat-új címkék

A megújulás második lépéseként új címke került a 2015-ös classicus sorozatunkra. Letisztult, könnyed, tiszta – és természetesen már az új logóval. Ezzel együtt nálunk is csavarzár került a palackokra, mely praktikussága mára már nem megkérdőjelezhető.

Megszületett új sorozatunk! Elsőként mutattuk meg a nagyközönségnek az újdonságok közül 2012-es évjáratú cuvéenket, mely a KisMedve nevet kapta, 2016-ban azonban már forgalomba kerül a sorozat további két – prémium kategóriájú – bora is: a NagyMedve és a Villányi Franc.

És új bundában látható honlapunk is, mely haladva a korral már elérhető táblagépen és mobiltelefonon is, és tartalmaz minden olyan funkciót, mely segít minket abban, hogy közelebb kerüljünk a Maczkó–borok kedvelőihez…

Scroll to Top