Vendéglátás

 

Borkóstolók…

Borkóstolók

A Maczkó borok iránt érdeklődők két fajta borkóstoló közül választhatnak. Egész évben nyitva tartó borozónkban végigkóstolhatják aktuális borkínálatunkat, vagy felkereshetik pincéinket is, ahol a barrique hordók társaságában kóstolgathatnak a különféle évjáratok borai közül. A kóstolók mellé különféle borkorcsolyákat is kínálunk.

 

 

 

 

Maczkó Borház…

Maczkó borház-

Villány főutcáján, közvetlenül a történelmi pincesoron található borozónk, amely egész évben nyitva tart. Kicsike üzletünk arra biztosan elég, hogy egy szelet libazsíros kenyér mellett végigkóstolja aktuális borkínálatunkat, vagy találkozzon velünk – akár személyesen is. Ahogy azonban kisüt a nap, hangulatos kerthelyiségünkben akár 50-60 fős borkóstolóknak is helyet tudunk biztosítani.
Rendezvényekkor, fesztiválok idején kibővült étlappal várjuk Önöket!

 

 

 

 

Maczkó Vendégház…

Maczkó Vendégház

Vendégházunk Villány főutcáján található, a Maczkó Borház szomszédságában. Apartman jellegű szálláshelyünk két egymásból nyíló szobából áll, melyekhez konyha és fürdőszoba tartozik. Az egyik szobában két franciaágy, a másikban egy franciaágy és egy kinyitható kanapé található. Így összesen legfeljebb nyolc főt tudunk elszállásolni. Vendégházunk ideális nagyobb családoknak, baráti társaságoknak. Ha kérdése van szálláshelyünkkel kapcsolatban, vagy foglalni szeretne, hívja a 70/337-9870-es telefonszámot, vagy küldjön e-mailt az info@maczkorobert.hu e-mail címre.

 

TOVÁBB

 

 


LÁTOGASSON EL HOZZÁNK…

Borkóstolókkal illetve szállással kapcsolatos kérdéseikkel keressen minket
a +36-70/337-9870-es telefonszámon, vagy az info@maczkorobert.hu e-mail címen.

 

ÉRDEKLŐDJÖN MOST

 


CSATLAKOZZON KIEMELT ESEMÉNYEINKHEZ